Διαδραστικό διήμερο σεμινάριο Ενδομυλικής Αποκατάστασης 17-18 Οκτωβρίου Χανιά

Study_Club_FacebookTo Study Club Ενδομυλικής Αποκατάστασης, το οποίο ανήκει στην Ελληνική Προσθετική Εταιρεία, έχει ως σκοπό να συμβάλει στην εκπαίδευση στο χώρο της Συντηρητικής Οδοντιατρικής. Το όραμα του αρχικού εμπνευστή, κ. Σπύρου Δουκουδάκη, ήταν να δημιουργηθούν πολλά Study Clubs σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και να πραγματοποιούνται ομιλίες και πρακτικές επιδείξεις με θέματα που ενδιαφέρουν τα μέλη κάθε περιοχής.

To Study Club Ενδομυλικής Αποκατάστασης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι διοργανώνει, σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Χανίων, στις 17 & 18 Οκτωβρίου, ένα συναρπαστικό διαδραστικό διήμερο σεμινάριο στα Χανιά με κλινικά θέματα που απασχολούν όλους τους επαγγελματίες του κλάδου, στο Συνεδριακό Κέντρο των εγκαταστάσεων του ΣΥ.ΦΑ.Χανίων (Νικολάου Πλαστήρα – Μουρνιές – www.syfachanion.gr).

Κατά τη διάρκεια του διημέρου οι εγκεκριμένοι ομιλητές, κ.κ. Δημήτριος Τσανακτσίδης, Ανδρέας Κροκίδης, Δημήτριος Καπαγιαννίδης και Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος θα μοιραστούν με τους συμμετέχοντες τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

Για πιθανές ερωτήσεις και διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Χανίων, Σφακίων 32, ΤΚ 73134, Χανιά ή να καλέσετε στο τηλ.: 2821044109 (fax: 2821044207) ή να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο: [email protected]. Η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής στο διήμερο αυτό σεμινάριο είναι σημαντική για τους διοργανωτές, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί σωστά η οργάνωση και να διευκολυνθεί η εύρυθμη λειτουργία της εκδήλωσης.
O Οδοντιατρικός Σύλλογος Χανίων διατηρεί λογαριασμό στην Εθνική τράπεζα με αριθμό 489/54513296, στον οποίο μπορείτε να καταβάλετε το κόστος συμμετοχής των 40 ευρώ.

Τέλος, καθώς το Study Club Ενδομυλικής Αποκατάστασης δεν είναι μόνο «γνώση», σας περιμένει το βράδυ του Σαββάτου 17/10 στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων (Νεώριο Μόρο). Σε ένα party με καλή διάθεση και μουσική, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων (www.iox.gr) και ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Χανίων θα προσφέρουν ένα κοκτέιλ στους συμμετέχοντες της διημερίδας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία για καλύτερη γνωριμία και χαλάρωση. Ώρα προσέλευσης: Από 19:00μμ.

Σας ευχαριστούμε για τη θέρμη με την οποία έχετε αγκαλιάσει το Study Club Ενδομυλικής Αποκατάστασης της Ελληνικής Προσθετικής Εταιρείας κι ανυπομονούμε να συναντηθούμε από κοντά στα όμορφα Χανιά.

 

 

 

StudyClubGoesLive-1StudyClubGoesLive-2

 

To Study Club Ενδομυλικής Αποκατάστασης διοργανώνει διαδικτυακά σεμινάρια (webinars), για τα οποία οι σχετικές ανακοινώσεις γίνονται μέσω facebook: www.facebook.com/groups/StudyClubEA/

Για όσους συνάδελφους δεν έχουν λογαριασμό στο facebook, μπορούν να βρουν τις σχετικές ανακοινώσεις στη σελίδα www.facebook.com/studyclubEAevents, η οποία είναι προσβάσιμη, ανεξάρτητα αν κάποιος έχει λογαριασμό στο facebook ή όχι.

Για τους κατόχους κινητών ή tablets με λειτουργικό android, έχει δημιουργηθεί μία εφαρμογή στο google play store:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.conduit.app_70ed697f11c64403989f9454d14e1bbd.app&hl=en

Για τους κατόχους κινητών iPhone ή tablets iPad, έχει δημιουργηθεί μία εφαρμογή στο apple store: https://itunes.apple.com/gr/app/id1000413625

Για πιθανά προβλήματα, σχετικά με τα webinar, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected].

 

 

 

Μοιραστείτε