MΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

MΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΦΜ 099460054, Α ΔΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Τηλ. 2810 394810, 2810 392355, fax: 2810 542115

Επιστολή προς Συλλόγους Υγειονομικών

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,
Ο Μορφωτικός Σύλλογος Επιστημών Υγείας Πανεπιστημίου Κρήτης σας προσκαλεί να ενισχύσετε τις δράσεις του δίνοντας την δυνατότητα εγγραφής νέων Μελών και της συμμετοχής σας στην Γενική Συνέλευση και τις εκλογές του, που θα  γίνουν την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, στις 8.00 μμ, στην αίθουσα Ιωάννη Τσαμπαρλάκη του Μουσείου Ιατρικής, στην Ιατρική Σχολή στις Βούτες.

Σας αποστέλλουμε συνημμένα την αίτηση νέου μέλους

Θα είδατε οτι συμπεριλάβαμε στο τέλος της αίτησης και πολλαπλές δυνατότητες για δραστηριότητες ώστε τα μέλη μας να επιλέξουν -άν βέβαια ενδιαφέρονται- τον τρόπο της ενεργού προσφοράς τους στον Σύλλογο.
Οι αιτήσεις, αφού συμπληρωθούν μπορούν να σκαναριστούν ή να φωτογραφηθούν από smart phone και να σταλούν στις  ηλεκτρονικές διευθύνσεις που αναγράφονται στο τέλος. Εναλλακτικά, μπορούν να δοθούν σε γνωστό σας μέλος του ΔΣ.
Λάβετε υπ όψη, ότι με την εγγραφή πληρώνεται και η ετήσια συνδρομή του τρέχοντος έτους, συνολικά 10 ευρώ ,  ποσό ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία του Συλλόγου και τη συμμετοχή σας στη Γ Σ και τις εκλογές.  Το ποσό αυτό μπορείτε επίσης να καταθέσετε μετά την εγγραφή σας και πριν τη ΓΣ στο ταμείο του Συλλόγου .
Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο  Σταμάτη Χαρίτο και το ΔΣ, του ΟΣΗ για την έμπρακτη υποστήριξη στο έργο του Συλλόγου μας  .

Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος: Ιωάννης Μουζάς

Η Γραμματέας: Δαρεία Τσαγκαράκη  και το Δ.Σ.

post by Sfakianakis Michail
Μοιραστείτε