1ο Διεθνές Συνέδριο Ενδοδοντίας

Μήνυμα Προέδρου Ο.Ε.

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι

Έχω τη μεγάλη χαρά να σας προσκαλέσω στο 1ο Διεθνές Συνέδριο της Ελληνικής Ενδοδοντικής Εταιρείας που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 29 Νοεμβρίου έως 1η Δεκεμβρίου 2013, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 25 ετών από την ίδρυση της Επιστημονικής μας Εταιρείας.

Η Οργανωτική Επιτροπή, με στόχο να συμβάλλει στην επίλυση επιστημονικών και πρακτικών προβλημάτων της καθημερινής κλινικής πράξης στην Ενδοδοντία, ετοιμάζει ένα υψηλού επιπέδου επιστημονικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή αξιόλογων Ακαδημαϊκών και Επαγγελματιών Ελλήνων και ξένων ομιλητών.

Το πρόγραμμα αυτό συμπεριλαμβάνει τη σύγχρονη αντιμετώπιση των νοσημάτων του πολφού σε σχέση με το περιοδόντιο και τους περιακρορριζικούς ιστούς, την αντιμετώπιση ενδοδοντικών προβλημάτων με τα σύγχρονα μέσα, την αποκατάσταση των ενδοδοντικά θεραπευμένων δοντιών, τη συντηρητική και χειρουργική αντιμετώπιση των αποτυχημένων ενδοδοντικών θεραπειών, την ενδοδοντική θεραπεία δοντιών που βρίσκονται υπό ορθοδοντική μετακίνηση κ.α. Το πλούσιο περιεχόμενο του επιστημονικού προγράμματος θα διευκολύνει την παρακολούθησή του από Γενικούς Οδοντιάτρους, Ενδοδοντολόγους, Περιοδοντολόγους, Προσθετολόγους και από συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων καθώς και από Φοιτητές. Εκτός από το θεωρητικό επιστημονικό πρόγραμμα οι Οδοντίατροι θα έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης και συμμετοχής σε πρακτικά Hands-on σεμινάρια που αφορούν τη νέα τεχνολογία στην Ενδοδοντία.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα λειτουργήσει εμπορική έκθεση όπου οι Εκθέτες θα είναι πρόθυμοι να δείξουν στους Συνέδρους τις συσκευές, τα εργαλεία και τα υλικά που έχουν προκύψει από τη σύγχρονη τεχνολογική εξέλιξη στον χώρο της Ενδοδοντίας.

Επίσης, έχει προγραμματισθεί ένα κοινωνικό πρόγραμμα για τα συνοδά άτομα έτσι ώστε η διαμονή τους στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, να είναι ευχάριστη.

Τέλος πιστεύω ότι η οικονομική κρίση που μαστιγώνει τη χώρα μας και αρκετές άλλες χώρες, δεν θα επηρεάσει τον βαθμό συμμετοχής των Συναδέλφων δεδομένου ότι το κόστος του Συνεδρίου για όλους τους συμμετέχοντες κρατήθηκε πολύ χαμηλά παρά το υψηλό επιστημονικό επίπεδο που προσφέρεται από την Οργανωτική Επιτροπή.

Αγαπητοί Συνάδελφοι, σας περιμένουμε στις 29 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel για να απολαύσουμε μαζί ένα επιστημονικό τριήμερο που θα συμβάλει, αφενός στην περαιτέρω επαγγελματική σας καταξίωση σε όλους τους τομείς της Οδοντιατρικής και ειδικότερα στην Ενδοδοντία και, αφετέρου θα έχει θετική αντανάκλαση στο επίπεδο της προσφερόμενης, από εσάς, Οδοντιατρικής περίθαλψης των ασθενών.

Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς

Μ. Γ. Χαμπάζ  Αναπληρωτής Καθηγητής Ενδοδοντίας  Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

http://www.endodontics2013.gr/gr
Μοιραστείτε