26η Παγκρήτια Στοματολογική Σύνοδος

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Η Στοματολογική Εταιρεία Κρήτης (ΣΕΚ) σας απευθύνει θερμό χαιρετισμό και σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην κορυφαία της επιστημονική εκδήλωση, την 26η Παγκρήτια Στοματολογική Σύνοδο, που διοργανώνει στα Χανιά 17 – 19 Μαΐου 2019.

Η οργανωτική επιτροπή της συνόδου και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΣΕΚ θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την άρτια οργάνωση του επιστημονικού προγράμματος και των κοινωνικών εκδηλώσεων της συνόδου, ώστε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Για το σκοπό αυτό έχουμε προσκαλέσει καταξιωμένους Έλληνες ομιλητές από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ομιλητές με μεγάλη κλινική και ερευνητική εμπειρία.

Η Σύνοδος θα προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης εισηγήσεων, ελεύθερων ανακοινώσεων αλλά και την εκπαίδευση μέσω συμμετοχής σε κλινικά φροντιστήρια (masterclasses). Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για παραγωγική συζήτηση και εξαγωγή συμπερασμάτων που θα μας βοηθήσουν να ασκήσουμε το επάγγελμά μας καλύτερα. Σημαντικός παράγοντας για την υλοποίηση του στόχου μας θα είναι η δική σας συμμετοχή και παρουσία!

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Κώστας Βλασιάδης, Πρόεδρος ΣΕΚ

στοματολογικη εταιρεια κρητης

Μοιραστείτε