Χριστουγεννιάτικη Παιδική Εκδήλωση

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου σας καλεί μαζί με τα παιδιά και τους φίλους τους στη χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή μας, που θα γίνει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 στο Τεχνόπολις Ηρακλείου και ώρα 5.30.

Εκεί θα προβληθούν οι παρακάτω παιδικές ταινίες , κατάλληλες για όλες τις ηλικίες, που μπορούν να παρακολουθήσουν τα παιδιά:

«Λάιλ, Ο Φίλος μου ο Κροκόδειλος» μεταγλωττισμένη. Βασισμένη στα ομώνυμα παιδικά βιβλία, η νέα αυτή η μουσική κωμωδία, συστήνει αυτό τον αγαπημένο χαρακτήρα του Λάιλ στο κοινό. Όταν η Οικογένεια Πριμ μετακομίζει στη Νέα Υόρκη, ο μικρός γιός, Τζος, δυσκολεύεται να βρει τα πατήματά του στο νέο σχολείο και τους νέους φίλους. Όλα όμως αλλάζουν όταν ανακαλύψει στη σοφίτα του νέου σπιτιού, τον Λάιλ, έναν κροκόδειλο που αγαπά το τραγούδι, τα αφρόλουτρα, το χαβιάρι και την… καλή μουσική

«Παράξενος Κόσμος» μεταγλωττισμένη. Η πρωτότυπη αυτή περιπέτεια δράσης μας οδηγεί σε μια αχαρτογράφητη και επικίνδυνη χώρα όπου φανταστικά πλάσματα περιμένουν τους θρυλικούς Κλέιντ, μια οικογένεια εξερευνητών, των οποίων οι μεταξύ τους διαφορές απειλούν να τινάξουν στον αέρα την τελευταία – και μέχρι σήμερα – πιο σημαντική τους αποστολή., και

«Avatar The Way of Water». Μια δεκαετία σχεδόν μετά από τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, η νέα ταινία του Τζέιμς Κάμερον Avatar the Way of Water ξεκινά να μας αφηγείται την ιστορία της οικογένειας Sully, τα προβλήματά τους, τους αγώνες που κάνουν να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που βιώνουν. Οι γονείς κατά τη διάρκεια της προβολής μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους με γλυκά κλπ., αλλά και τα παιδιά θα γευτούν χριστουγεννιάτικα εδέσματα, μετά την προβολή των ταινιών.

Από εσάς ζητούμε να δηλώσετε μέχρι και τη Δευτέρα 05/12/2022 τον αριθμό των ατόμων που (πόσα παιδιά και πόσοι ενήλικες) θα έρθουν να παρακολουθήσουν τις ταινίες, στο e-mail του Συλλόγου : [email protected] είτε με γραπτό μήνυμα στο τηλ: 6977576718.

Σας περιμένουμε όλους με τα παιδιά σας στο Τεχνόπολις Ηρακλείου το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και ώρα 5.30 το απόγευμα.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Γιάννης Σμπώκος
Ο Γ. Γραμματέας Νίκος Δραμητινός

ΣΗΜ: Η ώρα έναρξης προβολών είναι 18.00 και θα τηρηθεί ακριβώς.

Μοιραστείτε