ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Ηράκλειο 13/12/2019

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου σας περιμένει και εφέτος μαζί με τα παιδιά σας στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας, που θα γίνει το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και ώρα 16.45 ακριβώς, χωρίς καθυστέρηση, στον κινηματογράφο ODEON TALOS PLAZA Ηρακλείου.

Εκεί θα προβληθούν οι ταινίες :
• PLAYMOBIL μεταγλωττισμένη για τους μικρούς μας φίλους και
• FROZEN 2 μεταγλωττισμένη, για όλη την οικογένεια.

Μετά το τέλος της ταινίας μπορούν τα παιδιά να απολαύσουν στην καφετέρια ‘ΣΙΕΛ’ πίτσα με πορτοκαλάδα. Αλλά και οι γονείς κατά τη διάρκεια της προβολής μπορούν να πιούν τον καφέ τους με γλυκά κλπ. στην ίδια καφετέρια .
Σας παρακαλούμε να δηλώσετε το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 18/11/2019 τον αριθμό των ατόμων που θα έρθουν να παρακολουθήσουν τις ταινίες.
Επίσης επειδή στους μικρούς φίλους μας θα δοθούν δώρα βιβλία, ανάλογα με την ηλικία τους , σας ζητούμε να μας ενημερώσετε μέχρι και την Τετάρτη 18/11/2019, σε πια κατηγορία ανήκουν : Προσχολική , Δημοτικού, Γυμνασίου, ή Λυκείου, αλλά και το φύλλο των παιδιών στα e-mail του Συλλόγου : [email protected] και [email protected] είτε με γραπτό μήνυμα στα τηλ: 6977576718 και 6943083749.

Σας περιμένουμε όλους με τα παιδιά σας στο Κινηματοθέατρο TALOS PLAZA Ηρακλείου, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και ώρα 16.45 ακριβώς, χωρίς καθυστέρηση στον κινηματογράφο ODEON TALOS PLAZA Ηρακλείου
Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Χαρίτος Σταμάτης Δραμητινός Νίκος

ΣΗΜ: Η ώρα έναρξης προβολών θα τηρηθεί ακριβώς.

Μοιραστείτε