Δωρεάν Μαστογραφία και Οδοντιατρικός Ελεγχος 28-29 Δεκ 2023

Με σύνθημα «αυτές τις γιορτές κάνε ένα δώρο αγάπης σε σένα και το παιδί σου!» οι δράσεις πρόληψης της Περιφέρειας Κρήτης στις 28 και 29 Δεκεμβρίου.

Η πρόληψη αποτελεί ενέργεια προστασίας , αγάπης και ένα δώρο σε ότι σημαντικότερο έχουμε, τους αγαπημένους μας και τον εαυτό μας. Αυτή την αισιόδοξη πλευρά της ζωής, προσπαθούμε να αναδείξουμε μέσα από τη συνέχιση, ενίσχυση και διεύρυνση των δράσεων της Περιφέρειας Κρήτης.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνονται στις 28 και 29 Δεκεμβρίου δράσεις με γιορτινές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης, όπου μικροί μαθητές και γυναίκες θα μπορούν να υποβληθούν σε δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στις Κινητές Μονάδες Μαστογραφίας και Οδοντιατρικής φροντίδας της Περιφέρειας Κρήτης.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα:

28 Δεκεμβρίου 09:00 έως 13:30, η Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης θα βρίσκεται μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις.

29 Δεκεμβρίου 10:00 έως 13:00, η Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα της Περιφέρειας Κρήτης θα είναι έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης και με την επιστημονική υποστήριξη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις σε παιδιά.

 

δωρεαν μαστογραφια και οδοντιατρικος ελεγχος, περιφερεια κρητης 2023-12

Μοιραστείτε