Επιστημονική Διαδικτυακή Ημερίδα ΟΣΠ 22-05-2021

Επιστημονική Διαδικτυακή Ημερίδα

«Η Προσθετική Αποκατάσταση και η Πρόκληση της Ψηφιακής Τεχνολογίας. Μύθοι και Πραγματικότητα»

Διοργάνωση: Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιά

Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Στόχος της Ημερίδας είναι να δοθούν κατά το δυνατόν επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις στα σχετιζόμενα με τη προσθετική αποκατάσταση ερωτήματα που απασχολούν τον οδοντίατρο στη καθημερινή πράξη με τη δυναμική εμφάνιση στο προσκήνιο των ψηφιακών τεχνολογιών.

Η προσπάθεια επικεντρώνεται σε δυο κατευθύνσεις:

Α. Να δοθούν επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις με ειλικρίνεια, αμεροληψία και σαφήνεια, φωτίζοντας το θέμα από πολλές οπτικές γωνίες.

Β. Αφού εξαχθούν συγκεκριμένα συμπεράσματα να προταθούν λύσεις αξιολογώντας που οδηγεί το επιστημονικό και επαγγελματικό προφίλ του καθενός ανάλογα με τις επιλογές του.

Για την καλύτερη κατανόηση του θέματος η Ημερίδα θα παρουσιασθεί σε 4 ενότητες ακολουθώντας τα στάδια κλινικής και εργαστηριακής διαδικασίας καταθέτοντας σε κάθε στάδιο την επιστημονική τεκμηρίωση αλλά και τις εμπειρίες για το βαθμό βοηθείας που προσφέρει η ψηφιακή τεχνολογία.

Η Επιστημονική Ημερίδα του ΟΣΠ με θέμα «Η Προσθετική Αποκατάσταση και η Πρόκληση της Ψηφιακής Τεχνολογίας. Μύθοι και Πραγματικότητα», θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, αυτό το Σάββατο 22 Μαΐου 2021 και ώρα 09:00-14:00.

Η συμμετοχή στη Διαδικτυακή Ημερίδα «Η Προσθετική Αποκατάσταση και η Πρόκληση της Ψηφιακής Τεχνολογίας. Μύθοι και Πραγματικότητα», είναι δωρεάν.

Για την παρακολούθηση της Ημερίδας χορηγούνται 5,5 Mόρια Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων (Μ.Ε.Ε.Ο.).

Τρόπος Παρακολούθησης Ημερίδας

Για την παρακολούθηση της Ημερίδας απαιτείται εγγραφή μέσω του https://www.projector-web.gr/everest/gr/osp/registration

Εισέρχεστε στη διαδικτυακή πλατφόρμα της Ημερίδας: https://www.projector-web.gr/everest/gr/osp

Στη δεξιά πλευρά της σελίδας, καταχωρείτε τα ακόλουθα στοιχεία εισόδου:
Email: το email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας
Password: τη λέξη osp

Στη συνέχεια πατάτε το κουμπί «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ EVENT» και από το κεντρικό μενού διαλέγετε την επιλογή «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ».

Πρόγραμμα Ημερίδας

09:00-10:00 Π. Γαρέφης, Α. Μπακοπούλου: «Διάγνωση & σχέδιο θεραπείας. Οι βασικές αρχές και η δυνατή βοήθεια που μπορεί να προσφέρει η ψηφιακή τεχνολογία»
10:00-10:45 Π. Γαρέφης, Α. Μπακοπούλου: «Κλινικές διαδικασίες για τη πραγματοποίηση προσθετικής αποκατάστασης και οι δυνατότητες βελτίωσης σε κάθε στάδιο με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας»
10:45-11:00 Απαντήσεις στα γραπτά ερωτήματα των συμμετεχόντων για τις δύο παρουσιάσεις
11:00-11:30 Διάλειμμα
11:30-12:15 Π. Γαρέφης, Α. Μπακοπούλου: «Εργαστηριακές διαδικασίες κατασκευής προσθετικών αποκαταστάσεων και ψηφιακή τεχνολογία»
12:15-13:30 Π. Γαρέφης, Α. Μπακοπούλου: «Επιεμφυτευματικές αποκαταστάσεις – Αισθητικές αποκαταστάσεις-Στοματική αποκατάσταση»
13:30-13:45 Απαντήσεις στα γραπτά ερωτήματα των συμμετεχόντων για τις δυο παρουσιάσεις
13:45-14:00 Συμπεράσματα ημερίδας και προτάσεις

Μοιραστείτε