ημερίδα με θέμα «Ανάλυση του ολοκεραμικού συστήματος IPS e.max

Την Κυριακή 26/5/13 ο σύλλογος οδοντοτεχνιτών Ηρακλείου-Λασιθίου διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Ανάλυση του ολοκεραμικού συστήματος IPS e.max (Ivoclar Vivadent)».  Στην αίθουσα στέγης υγειονομικών κριτιβουλίδου  19

Εισηγήτρια: Μαρία Σπανοπούλου CDT, Advanced Dental Laboratory,  trainer Ivoclar Vivadent, Trainer Straumann.

 

Ανάλυση του ολοκεραμικού συστήματος IPSe.max (IvoclarVivadent)

Αισθητική οδοντιατρική.. Στις μέρες μας, όχι πια μία επιλογή, αλλά επιτακτική ανάγκη. Εφικτή με τις ικανότητες του οδοντίατρου & του οδοντοτεχνίτη, έχοντας στα χέρια τους όμως και τα κατάλληλα υλικά.

Το σύστημα IPS e.max συνδυάζει υλικά υψηλής αισθητικής και μεγάλης αντοχής για την τεχνολογία πρεσαρίσματος και την τεχνολογία CAD/CAM.

Ένα σύστημα που καλύπτει όλο το φάσμα των ολοκεραμικών αποκαταστάσεων και που μπορεί να συνδυάσει τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας πρεσαρίσματος και της τεχνολογίας CAD/CAM.

Διάφορες επιλογές συγκόλλησης, ανάλογα με το είδος της αποκατάστασης.

ΝΕΑ ένδειξη: Πλήρως εξατομικευμένο επιεμφυτευματικό κολόβωμα, κατασκευασμένο στο εργαστήριο, για την καλύτερη δυνατή αισθητική απόδοση.

“Η αίσθηση του χρώματος”. Το χρώμα είναι ένα τρισδάστατο φαινόμενο. Αν γνωρίζουμε και ξεχωρίζουμε τις 3 αυτές  διαστάσεις, μπορούμε να αναγνωρίζουμε καλύτερα το χρώμα των δοντιών και να κάνουμε πιο εξατομικευμένη χρωματοληψία.

Μοιραστείτε