Κλείστε ραντεβού στο emvolio.gov.gr

Κλείστε ραντεβού για τον εμβολιασμό Covid-19

Ηράκλειο 16-01-2021

Συνάδελφοι,
Όσοι έχετε δηλώσει ότι επιθυμείτε να εμβολιαστείτε άμεσα, μπείτε στην ιστοσελίδα https://emvolio.gov.gr, πατήστε στο ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ME AMKA και ακολουθήστε όλα τα βήματα προκειμένου να κλείσετε τα 2 ραντεβού για τον εμβολιασμό σας.

Σημείωση: θα πρέπει να ενεργοποιήσετε πρώτα την άυλη συνταγογράφηση, αν δεν το είχατε κάνει παλιότερα.

Ενημέρωση 18 Ιανουαρίου: έχει αναφερθεί από συνάδελφους ότι δεν μπορούν να βρουν τα στοιχεία τους στο σύστημα, παρόλο που είχαν δηλώσει ότι επιθυμούν να εμβολιαστούν άμεσα. Ο σύλλογος μας είναι ενήμερος και βρίσκεται σε επικοινωνία με την Οδοντιατρική Ομοσπονδία για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Ενημέρωση 19 Ιανουαρίου από την Ε.Ο.Ο. : Αναφορικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει σε σχέση με τον προγραμματισμό του εμβολιασμού κάποιων οδοντιάτρων, σας ενημερώνουμε ότι το πληροφοριακό σύστημα που αφορά στον εμβολιασμό, ακόμα ενημερώνεται. Η ΕΟΟ και οι Οδοντιατρικοί Σύλλογοι έκαναν αυτό που έπρεπε. Eίναι θέμα ψηφιακών συστημάτων πλέον. Θα επανέλθουμε επίμονα μετά από 48 ώρες αν δεν έχουν λυθεί τα προβλήματα.

Εμβολιασμός βοηθών οδοντιάτρων

Για τους άμεσους συνεργάτες μας, τους βοηθούς οδοντιάτρων, ο Σύλλογος μας συντάσσεται και στηρίζει τις προσπάθειες της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας να διεκδικήσει την προτεραιοποίηση και του δικού τους εμβολιασμού. Την επόμενη βδομάδα θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία συλλογής των στοιχείων όσων επιθυμούν να εμβολιαστούν. Θα ενημερωθείτε με νέο μήνυμα τις επόμενες μέρες.

Για τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου
Ο Πρόεδρος Σταμάτης Χαρίτος

Μοιραστείτε