ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

OSI-250pxΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Ν.Π.Δ.Δ.) ΚΡΙΤΟΒΟΥΛΙΔΟΥ 19, 71 201 ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΛ. 2810 283.635 – 2810 285.240, FAX: 2810 285.240 www.osi.gr – e-mail: [email protected]    Αριθμ. Πρωτ. 1119  Ηράκλειο 6/12/2013

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η   ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 2013

Αγαπητοί συνάδελφοι, Το Διοικητικό Συμβούλιο  του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου προσκαλεί  εσάς και τα παιδιά σας με την ευκαιρία των γιορτών ,να συμμετέχετε στη Χριστουγεννιάτικη   εκδήλωση προσφορά του συλλόγου μας στα μέλη του, που θα πραγματοποιηθεί, στις 14 Δεκεμβρίου ημέρα Σάββατο, και ώρα 17.00, στο Τεχνόπολις  Ηρακλείου.

Εκεί τα παιδιά μας μπορούν να παρακολουθήσουν τις παιδικές, μεταγλωτισμένες ταινίες όπως:

-Εγώ ο Απαισιότατος 2.

-Βρέχει Κεφτέδες 2

-Χόμπιτ: Η Ερημιά του Νοσφιστή με υπότιτλους.

Ή  να  παρακολουθήσουν θεατρικές παραστάσεις κλασσικών παραμυθιών που θα παρουσιαστούν στα πλαίσια της «Παραμυθούπολης».

-Μια «Παραμυθούπολη» γεμάτη μουσική, θεατρικά δρώμενα, υπέροχες κατασκευές που θα μας «μεταφέρουν» στο μαγικό χωριό του Άγιου Βασίλη, θα στείλουμε γράμματα με τα ξωτικά και μικροί μεγάλοι θα απολαύσομε κλασσικά παραμύθια από παιδαγωγούς και ηθοποιούς.

-Θα ταξιδέψουν στο Εργαστήρι του Άγιου Βασίλη, δίπλα στο καμπαναριό με τα Μανιταρόσπιτα, με φόντο το Χιονισμένο Χωριό ενώ τα ξωτικά με τα Έλκηθρα θα μεταφέρουν χαρμόσυνα μηνύματα και δώρα.

-Σε ειδικά διαμορφωμένα σημεία του Τεχνόπολις, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν από μια καταξιωμένη ομάδα ηθοποιών και σκηνοθετών, τα κλασσικά παραμύθια “Η Κοκκινοσκουφίτσα στο Μαγεμένο Δάσος”, “H Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι” των Αδερφών Γκρίμ και “Χριστουγεννιάτικη Ιστορία” του Καρόλου Ντίκενς και να ετοιμάσουν και να στείλουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη!

Kαι έπειτα θα ακολουθήσει μενού στο Φουαγιέ του Τεχνόπολις:  το Μενού «Του Ρατατούη»: με  Φρέσκες, ζουμερές Κοτομπουκίτσες, Τηγανιτές Πατατούλες, Πίτσα Μαργαρίτα, Κλαμπ Σάντουιτς, αναψυκτικό για τα παιδιά και μπύρα και βιολογικό κρασί για τους ενήλικες.

Συνάδελφοι, είναι μια ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί ,να διασκεδάσουμε  μαζί με τα παιδιά μας και να αντλήσομε δύναμη από την ανεμελιά αυτών των στιγμών. Σας περιμένουμε όλους με τα παιδιά σας το Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00, στο Τεχνόπολις  Ηρακλείου.

 

Για το Δ.Σ.  Ο Πρόεδρος                                                                            Η Γ. Γραμματέας

Χαρίτος Σταμάτης                                                                                      Τρούλη Καλλιόπη

Μοιραστείτε