Πληρωμή της συνδρομής Ο.Σ.Η μέσω Τράπεζας

OSI-250px
Το Δ.Σ. του Ο.Σ.Η  στη διαρκή προσπάθεια που καταβάλλει να εκσυγχρονίσει τις λειτουργίες του Συλλόγου, και αυτόν το χρόνο αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα για πληρωμή της συνδρομής  μέχρι 31/03/2015 μέσω τις Εθνικής  Τράπεζας  .

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσετε όμως στις παρακάτω πληροφορίες:
• Ο αριθμός λογαριασμού που θα γίνεται η κατάθεση είναι
• Εθνική  Τράπεζα   203/480024-92 ΙΒΑΝ: GR5301102030000020348002492
• Το ποσό της συνδρομής (μαζί με το χαρτόσημο) που θα πρέπει να καταβάλλεται στην τράπεζα είναι 143,36  €. Το ποσό θα πρέπει να καταβάλλεται ΑΚΡΙΒΩΣ.
• Δυνατότητα καταβολής του ποσού στην τράπεζα θα υπάρχει ΜΟΝΟ έως 31/03 . Μετά την παρέλευση αυτού του διαστήματος πληρωμές θα γίνονται μόνο μετά  από συνεννόηση με την γραμματέα του συλλόγου ,Κα Καμπουράκη Λ. για το ακριβές ποσό μαζί με τις προσαυξήσεις  .
• Στην αιτιολογία Συναλλαγής να αναφέρεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ το Ονοματεπώνυμο του Καταθέτη (δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση).
• Μετά την πληρωμή και εντός 5 εργάσιμων ημερών θα πρέπει να αποστέλλονται στον Ο.Σ.Η.  με fax ή ταχυδρομικά η απόδειξη κατάθεσης ΚΑΙ το συμπληρωμένο ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ που επισυνάπτεται και μπορείτε να το βρείτε και εδώ. Σε αντίθετη περίπτωση η πληρωμή θεωρείται άκυρη και τα χρήματα θα επιστρέφονται.
• Η δυνατότητα πληρωμής μέσω τράπεζας είναι προαιρετική. Η απευθείας πληρωμή στα γραφεία του Ο.Σ.Η  εξακολουθεί να ισχύει.
Η ακριβής τήρηση των ανωτέρω θα συμβάλλει στη σωστή λειτουργία του μέτρου χωρίς να δημιουργηθούν νομικά και λογιστικά εμπόδια στη διαδικασία.
Ευελπιστούμε σε μια καλή συνεργασία.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του Ο.Σ.Η .

Κατεβάσετε και συμπληρώσετε το απογραφικό δελτίο  από το παρακάτω λινκ .

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

 

 

Μοιραστείτε