Πρόσκληση χριστουγεννιάτικης παιδικής εκδήλωσης

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου προσκαλεί τα μέλη του με τα παιδιά τους στο Κινηματοθέατρο TALOS PLAZA Ηρακλείου, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 το πρωί. Εκεί θα προβληθούν αποκλειστικά για τα παιδιά μας οι ταινίες «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΣΙΑ» και για τα μεγαλύτερα παιδιά « Ο ΒΑΛΕΡΙΑΝ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ».

Οι γονείς κατά τη διάρκεια της προβολής μπορούν να απολαύσουν καφέ με γλυκά κλπ. στην καφετέρια ‘ΣΙΕΛ’ όπου και θα δοθούν χριστουγεννιάτικα γλυκά στα παιδιά μετά την προβολή των ταινιών. Επίσης στους μικρούς και μεγάλους φίλους μας θα προσφερθούν βιβλία προσφορά του Συλλόγου μας.

Για την αρτιότερη οργάνωση της εκδήλωσης παρακαλούμε όπως μέχρι και την Τρίτη 12/12/2017 δηλώσετε τον αριθμό των ατόμων που θα συμμετάσχουν καθώς και την ηλικία αλλά και το φύλλο των παιδιών , στο e-mail του Συλλόγου : [email protected] είτε με γραπτό μήνυμα στο τηλ: 6943083749.

Σας περιμένουμε όλους με τα παιδιά σας στο Κινηματοθέατρο TALOS PLAZA Ηρακλείου, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 το πρωϊ.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

ΣΗΜ: Η ώρα έναρξης προβολών θα τηρηθεί ακριβώς.

Μοιραστείτε