Σεμινάρια για οδοντίατρους από την 7η ΥΠΕ Κρήτης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥΣ

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης καλεί όλους τους οδοντίατρους (Ε.Σ.Υ- Ιδιώτες) να εκδηλώσουν ενδιαφέρον προκειμένου να συμμετάσχουν σε σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων.

1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τα σεμινάρια συνδιοργανώνονται σε συνεργασία με τον Συντονιστή Οδοντίατρο, την Αναπληρώτρια Συντονιστή Οδοντίατρο και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου και θα είναι μοριοδοτούμενα ανά σεμινάριο από το Ινστιτούτο Επιστημονικών Θεμάτων (ΙΕΘΕ) της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (ΕΟΟ). Θα διεξαχθούν διαδικτυακά ή/και με υβριδική μορφή (στην πλατφόρμα webex ή/και στην αίθουσα συνεδριάσεων στο ισόγειο του κτιρίου που εδρεύει η ΔΥΠΕ Κρήτης στο 3ο χλμ ε.ο. Ηρακλείου – Μοιρών).

Η θεματολογία των σεμιναρίων αφορά σε προγράμματα αγωγής στοματικής υγείας, εκπαίδευση σε θέματα κινητής προσθετικής, θέματα παιδοδοντιατρικής και αντιμετώπισης οδοντικών τραυματισμών, επείγουσες ιατρικές καταστάσεις στο οδοντιατρείο, οδοντιατρική αντιμετώπιση του καρδιολογικού και του ογκολογικού ασθενή καθώς και σε θέματα στοματολογίας και οδοντικής χειρουργικής.

2. ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι οδοντίατροι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ηλεκτρονικά για κάθε σεμινάριο στο οποίο επιθυμούν να συμμετάσχουν.

3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων

Μοιραστείτε