Το στόμα είναι και για τραγούδι

Η Ελληνική Εταιρία Κλινικής Στοματολογίας, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Λασιθίου, ο Φαρμακευτικός και Ιατρικός Σύλλογος Λασιθίου στο πλαίσιο των εκλαϊκευμένων ενημερωτικών δραστηριοτήτων τους, πήραν την πρωτοβουλία να οργανώσουν αυτή την εκδήλωση.

Εκτός από τον ιατρικό ενημερωτικό στόχο, συνδυάζουμε και μεγάλη καλλιτεχνική συναυλία με βασικούς τραγουδιστές υψηλού επιπέδου καλλιτέχνες, όπως ο Μιχάλης Βιολάρης, ο οδοντίατρος Μιχάλης Κλώντζας, η Μυρτώ Σπυροπούλου και ο μικρός μας Γιώργος Κλώντζας. Τους ευχαριστούμε όλους καθώς επίσης και τους άριστους μουσικούς που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια.

Είμαστε βέβαιοι ότι, τόσο το επιστημονικό, όσο και το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης θα είναι υψηλού επιπέδου ώστε να προσφέρουν μια αξέχαστη βραδιά. Επίσης με όλες αυτές τις δραστηριότητες στηρίζουμε τις προσπάθειες του Χαμόγελου του Παιδιού, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους και τις εταιρίες που μας βοήθησαν: Γιώργο Γουναλάκη, Μανώλη Βαρκαράκη, Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν., εφημερίδα Ανατολή, 104,4FM, Φωνή έν, Ιδεόγραμμα, Intermed, Οδοντιατρικά Μουρτζάκης. Με αυτές τις σκέψεις σας καλούμε να συμμετάσχετε.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (19:30 – 20:15)
ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Τι πρέπει να ξέρουμε για τις αρρώστιες του Στόματος.
*0ι ομιλίες θα είναι εκλαϊκευμένες και 8α συνοδεύονται με προβολή έγχρωμων εικόνων.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (20:15 – 23:00)
Μουσικοί: Μιχάλης Γιατράκης (μπουζούκι), Βαγγέλης Μπιτζαράκης (πιάνο), Κώστας Κελαράκης (κιθάρα), Μόνος Καλαθάκης (κλασσική κιθάρα), Νίκος Πατμανίδης (μπάσο), Μανώλης Κλώντζας (κρουστά), Νίκος Μοσχονάς (ντράμς).

το στομα ειναι και για τραγουδι αφισα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΣΚΑΡΗ

Πτυχιούχος της Οδοντιατρικής και Ιατρικής Σχολής του Παν. Αθηνών. Καθηγητής Στοματολογίας της Ιατρικής Σχολής του Παν. Αθηνών. Επισκέπτης Καθηγητής Παν. Λονδίνου. Ίδρυσε το Στοματολογικό Τμήμα της Παν. Κλινικής του Νοσ. «Α. Συγγρός» του οποίου υπήρξε και Διευθυντής (1971-2008). Πρωτοπόρος στον αγώνα ενάντια στο AIDS απο το 1983, βραβεύτηκε το 2014 για το έργο του από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Αντιμετώπισης του AIDS. Έχει δημοσιεύσει πάνω από 600 επιστημονικές εργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει ανακοινώσει πάνω από 900.
Έχει εκδόσει 9 βιβλία στα Ελληνικό και 5 βιβλία στην Αγγλική γλώσσα. Τα Αγγλικά του βιβλία έχουν μεταφραστεί 23 φορές σε 12 ακόμη γλώσσες. Το βιβλίο του «Color Atlas of Oral Diseases» κέρδισε το A’ Βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό ιατρικού Βιβλίου που οργάνωσε η British Medical Association. To τελευταίο του βιβλίο «Κλινική Στοματολογία Διάγνωση – Θεραπεία» βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών το 2013.
Το συγγραφικό του έργο έχει παγκόσμια αναγνώριση και τα Βιβλία του χρησιμοποιούνται ως βιβλία αναφοράς στα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου (ΗΠΑ, Ευρώπη, Ασία). Έχει πάνω από 3000 αναφορές (citations) στην διεθνή Βιβλιογραφία.

Μοιραστείτε