ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ 2019

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ 2019
στο πλαίσιο του 39ου Πανελλήνιου Οδοντιατρικού Συνεδρίου
24-27/10/2019
Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου στο πλαίσιο του 39ου Πανελλήνιου Οδοντιατρικού Συνεδρίου της ΕΟΟ που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης από 24-26 Οκτωβρίου 2019, προκηρύσσει το ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ, το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Ηρακλείου στο Ηράκλειο (Δουκός Μποφώρ 16) από 24 έως 27 Οκτωβρίου 2019.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ:
Α.  Άνδρες μονά, ταμπλό 32 αγώνων
Β.  Γυναίκες μονά , ταμπλό 32 αγώνων
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι συμμετέχοντες στο 39ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο της ΕΟΟ που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης (σύνεδροι οδοντίατροι και εκθέτες)
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΑΠΟΣΥΡΣΕΙΣ:
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται από τον κάθε αθλητή χωριστά πατώντας τον σύνδεσμο:
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
που σας παραπέμπει στην συμπλήρωση της σχετικής φόρμας.
Η σχετική φόρμα υπάρχει και στο site του Οδοντιατρικού Συλλόγου όπως επίσης και στις σχετικές ομάδες του Facebook. Οι δηλώσεις συμμετοχής και οι αποσύρσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι 18-10-2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00. Για να γίνουν δεκτές οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει απαραιτήτως να αναγράφονται , η κατηγορία και το κινητό τηλέφωνο του συμμετέχοντα και να έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή του στο 39ο Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο.
Για τη συμπλήρωση των συμμετοχών στο ταμπλό θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της φόρμας συμμετοχής
Η λίστα με τις συμμετοχές όλων των κατηγοριών θα είναι διαθέσιμη κατά τη διάρκεια των δηλώσεων ώστε να μπορεί ο καθένας να επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του.
Στη παρακάτω διεύθυνση μπορείτε να παρακολουθείτε τη  λίστα των συμμετοχών:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1kx_AAmh5I9hq6jOe_neuBNULV8QZ63bG3qPPQf7TQ3k/edit?usp=sharing
ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:
Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει  την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019  στις 13.30 στα γραφεία του ΟΑΑΗ.
ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ :
– Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 8 γήπεδα στις εγκαταστάσεις του ΟΑΑΗ
– Για το συγκεκριμένο τουρνουά θα γίνουν ταμπλό 32 συμμετοχών αυστηρά ανά κατηγορία.
– Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου.
– Το πρώτο σκέλος, έως και την φάση των 8, θα πραγματοποιηθούν Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο πρωί (9πμ -2μμ) , θα διεξάγονται σε 2 mini sets των 4 games με set tie break 7 πόντων στην περίπτωση ισοβαθμίας 3-3 στα games.-  (Σε περίπτωση ισοβαθμίας 1-1 στα set, τότε θα παίζεται match tie-break 10 πόντων) .
– Από την φάση των 4,  θα διεξάγονται κανονικά σε 2 set των 6 game με set tie
break 7 πόντων  στην περίπτωση ισοβαθμίας 6-6.  Σε περίπτωση ισοβαθμίας 1-1 στα
set, τότε θα παίζεται match tie-break 10 πόντων. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν Σάββατο απόγευμα και οι τελικοί κάθε κατηγορίας Κυριακή πρωί.
– Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να κάνουν ζέσταμα 5 με 10 λεπτά εκτός γηπέδων και μετά 5 – 6 λεπτά εντός γηπέδων αυστηρά. Τον έλεγχο της εν λόγω κατάστασης θα αναλάβουν οι νικητές των προηγούμενων αγώνων.
– Όποιος από τους συμμετέχοντες αργήσει πέραν των 15 λεπτών από τη προγραμματισμένη ώρα του αγώνα, θα ακυρώνεται  και ο αγώνας θα κατακυρώνεται στον αντίπαλο ως walk over (WO) .
Όλα τα games γίνονται με διαδικασία Αβαντάζ στο 40-40.
ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ:
Παράβολο συμμετοχής στους αγώνες ορίζεται στα 25€. Η πληρωμή του παράβολου θα γίνει την πρώτη ημέρα των αγώνων στη γραμματεία του ΟΑΑΗ. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί και αναμνηστικό αθλητικό μπλουζάκι.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΓΩΝΩΝ: Ορίζεται  ο κ.   Κουκουλάκης Σταύρος (Τηλ. 69739883570)
και ο κ. Τζωρμπατζάκης Αντώνης (Τηλ. 6932104654)

ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤEΣ ΑΓΩΝΩΝ: Ορίζετται ο κ. Τζιγκουνάκης Κώστας  (Τηλ. 6946170432)

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ:    Θα ανακοινωθεί

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:  2810224745 ,  69739883570, 6932104654.
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ:
Η  κατάσταση υγείας των συμμετεχόντων είναι ευθύνη των ιδίων.
Οι συμμετέχοντες αθλητές πρέπει να γνωρίζουν, ότι δεν πάσχουν  από κάποια ασθένεια που έθετε ή θέτει σε κίνδυνο την υγεία τους,  ή θα περιόριζε την δυνατότητα συμμετοχής τους στο Τουρνουά,  αντιλαμβάνονται τους σχετικούς κινδύνους και οικειοθελώς και ελεύθερα επιλέγουν να τους  αναλάβουν.
Εάν λόγω τραυματισμού ή ασθένειας διαγωνιζομένου (αθλούμενου ή παράγοντα τέλεσης του αγώνα) κατά την διάρκεια ενός αγώνα , προκύψουν στην συνέχεια ασφαλιστικές ή άλλες απαιτήσεις, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος και η Οργανωτική Επιτροπή του 39ου Πανελλήνιου Οδοντιατρικού Συνεδρίου  ουδεμία ευθύνη φέρει.
Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος και η Οργανωτική Επιτροπή του 39ου Πανελλήνιου Οδοντιατρικού Συνεδρίου  δεν φέρει καμία ευθύνη όσον αφορά την καταλληλότητα και την κατάσταση των χώρων που θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα και αναγνωρίζεται από τους συμμετέχοντες αθλητές-τριες, ότι η συμμετοχή τους μπορεί να εμπεριέχει κινδύνους, ατυχήματος, τραυματισμού, κλοπής ή ζημιάς.
Οι   συμμετέχοντες αθλητές-τριες  αντιλαμβάνονται και αποδέχονται ότι προκειμένου να συμμετέχουν στο Τουρνουά απαιτείται να παρέχουν προσωπικά δεδομένα στον Οδοντιατρικό Σύλλογο (Επώνυμο, Όνομα, Τόπος διαμονής και τηλέφωνο), και γνωρίζουν και κατανοούν ότι οι πληροφορίες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο και την οργανωτική Επιτροπή του 39ου Πανελλήνιου Οδοντιατρικού Συνεδρίου  για την  Διαχείριση του Τουρνουά.
Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές-τριες συμφωνούν και αποδέχονται πιθανή παρουσία τους σε φωτογραφίες ή Video που θα δημοσιεύονται στο διαδίκτυο  στην τηλεόραση ή στις εφημερίδες.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΣΗ                                                                                 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΟΣΗ
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΑΡΙΤΟΣ                                                                                                        ΝΙΚΟΣ ΔΡΑΜΗΤΙΝΟΣ
Μοιραστείτε