Βγάλε γλώσσα στον Καρκίνο του Στόματος


Γλωσσα στον καρκινο

 

 

 

 

 

Πρόσκληση προς τα μέλη του ΟΣΗ σε ημερίδα για των καρκίνο του στόματος

 

Συνάδελφοι το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο “ Atlantis Hotel” στο Ηράκλειο ημερίδα με θέμα «Βγάλε γλώσσα στον Καρκίνο του Στόματος», υπό την οργανωτική ευθύνη της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.

 

Το α’ μέρος της ημερίδας [10:00 – 12:30] απευθύνεται σε Οδοντιάτρους, Ιατρούς και επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών υγείας,

ενώ το β’ μέρος [12:30 – 13:15] απευθύνεται σε όλους τους πολίτες που επιθυμούν να ενημερωθούν για το ευαίσθητο αυτό θέμα.
Το νέο πρόγραμμα της Ε.Ο.Ο με πλήρη τίτλο «Δράσεις Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων και Ιατρών και ενημέρωσης γενικού πληθυσμού για την έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου της Στοματικής Κοιλότητας», πραγματοποιεί ημερίδα επιμόρφωσης σε συνεργασία με το ΔΣ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου και τον πρόεδρο κο Σταμάτη Χαρίτο.

Επιστημονικός Υπεύθυνος του έργου είναι ο κος Παπαδογεωργάκης Νικόλαος, Καθηγητής Στοματικής και Γναθοπροσωπικής χειρουργικής της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών (ΕΚΠΑ).

 

Σε κάθε συμμετέχοντα οδοντίατρο και γιατρό στην ημερίδα θα δοθεί ένα επιστημονικό εγχειρίδιο που έχει παραχθεί στο πλαίσιο του έργου και περιλαμβάνει οδηγίες και φωτογραφίες από περιστατικά διάγνωσης, θεραπείας και μετεγχειρητικής εικόνας του ασθενούς.

Στο κοινό που θα παρακολουθήσει την ημερίδα, θα δοθεί ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με οδηγίες για πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και τρόπους θεραπείας

 

 

Παρακάτω σας μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε το Πρόγραμμα και το ενημερωτικό φυλλάδιο

Πρόγραμμα Ημερίδας

 

Ενημερωτικό Φυλλάδιο

 

Ενημέρωση για Πρόγραμμα ΟΣΗ

 

 

 

 

Μοιραστείτε